amea

Καλώς ορίσατε στην e-salespharma.gr

1. Η ιστοσελίδα e-salespharma.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας

ΔΙΚΤΥΟ Ο.Ε

ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ 46

ΤΚ 41222 ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ :   801-111-7600


2. Η e-salespharma.gr αντιλαμβανόμενη την σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Κατά την διαδικασία της παραγγελίας, θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του τηλεφώνου σας (σταθερού ή/και κινητού), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεώς της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας από την συνεργαζόμενη με εμάς τράπεζα  ALPHA BANK ύστερα από ανακατεύθυνση προς αυτή.
Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).


3. Η e-salespharma.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Αν επιλεγεί η πληρωμή με κάρτα ο δικτυακός τόπος ανακατευθύνει στο ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας ALPHA BANK, όπου και εκεί δίνονται τα στοιχεία της κάρτας.
Η e-salespharma.gr δεν αποθηκεύει τα στοιχείων των καρτών.


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


4. Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση είναι:

ΟΠΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
PERSONAL CARE
ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Πληροφορίες χρήσης και λεπτομέρειες για τη χρήση αυτών διατίθενται στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να τις αναζητήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες περιήγησης και επιλέγοντας το συγκεκριμένο προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν παραπομπές στις εταιρίες-προμηθευτές μας.
Όλα τα προϊόντα επιβαρύνονται με το ΦΠΑ 24% σύμφωνα με τις εκάστοτε διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.
Όλα τα εμπορεύματα φέρουν οδηγίες χρήσης, οι οποίες πρέπει να ακολουθούνται προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφαλής χρήση και σωστή εφαρμογή τους.


5. Η e-salespharma.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στις ιστοσελίδες της, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή από διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Ταυτόχρονα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, τους όρους χρήσης και το περιεχόμενο των συναλλαγών, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, ανά πάσα στιγμή και οι αλλαγές αυτές να αποκτούν ισχύ από την στιγμή της πραγματοποίησης και δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο.


6. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.


7. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε (εμείς ή οι συνεργάτες-μεταφορείς) τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


8. Το εφαρμοστέο δίκαιο που θα διέπει τη λειτουργία του www.iroots.gr είναι το Ελληνικό και αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.

BACK TO TOP